Marketing Manager trening kurseva

Marketing Career

Postati marketing specijalista nudi širok spektar uloga u brojnim industrijama, kao što su print, digitalni, mobilne i direktni marketing. Marketing rukovoditelji su odgovorni za razvoj strateških i efikasne kampanje komunikacije koja postiže određenu publiku. Oni mogu koristiti niz promotivnih materijala da ispune svoje marketinških ciljeva kao što su: oglašavanje, odnosi s javnošću, organiziranje događaja, razvoj proizvoda, distribucije, sponzorstva i istraživanja.

Svaki dan je drugačiji i uzbudljiv kao marketinški specijalista. Vi ćete imati različite odgovornosti ovisno o veličini poslovnog ili tržištu svoje poslovanje posluje. Kao što se fokusirati na prodaju određenu uslugu ili proizvod, te će biti podizanje svijesti.

Marketeri mogu raditi u privatnom i javnom sektoru, u rasponu od financijske industrije medijima postoji širok prostor za točan izbor karijere želite.

Jedan dan u životu marketer ...

Tipičan dan će uključivati ​​sastanke sa zainteresiranim stranama od kupaca klijentima kao što osmisliti i provesti poruke koje komuniciraju sa ciljne publike. Vi ćete biti u planiranju koje medijima oglašavanja, kao što će se pojaviti na lokalnoj ili regionalnoj štampi, lokalne radio stanice, i tako dalje. Otkrijem šta najbolje radi za svoju publiku i da će generirati interes je veliki dio svog uloga. The marketer piše i dokaz čita kopija, organizira foto šutira, osigurava se bavi sponzorstva i još mnogo toga.

Tipična plata marketing specijalista

Kada početi kao marketer možete pogledati zarađuje oko 22.000 £ - £ 27.000, ovisno o tržištu. Kao što ste ići na steknu iskustvo i napredak u karijeri, menadžeri mogu pogledati zarađuju 30.000 £ i iznova.

Ono što trebate učiniti da biste postali marketinški specijalista ...

A HND ili stupanj stavlja vas na pravom putu, ako želite da vaš put u marketing sektoru. A stupanj posebno u marketing, komunikacije ili poslovni će vam dati konkurentsku prednost vam je potrebna.

Kandidati također mogu obavljati i post kvalifikacije, kao što su istaknuti Chartered Institute of Marketing (CIM) koji poboljšava izglede karijeru.

Onda možete preći na postane direktor marketinga ili menadžer nakon rada 3-10 godina u industriji. Možete prenijeti iz in-house agencijama dok radite za različite klijente, čak postaje slobodni i ako se odlučite da.