Web dizajner trening kurseva

Obuka Web program Designer karijeru Dragon-a:

Jeste li spremni da treniram kao website dizajner, ali ne u potpunosti sigurni koji put da će vam pomoći da se tamo? Ako je tako, to je treba uzeti u obzir učionici bazi, instruktor-vodio web dizajner karijeru program koji će vam dati znanje, praktične projekte, portfolio i iskustvo potrebno za uspješnu karijeru u ovom području.

A web dizajner stvara raspored i dizajn web stranica, rukovanje tehničke i grafičke elemente. Vi ćete biti uključeni u kontroli tehničke štucanje koji se mogu pojaviti u budućnosti kao što održavati svoju kreativnu delo za klijenta. Proces dizajniranja web stranice obično uključuje:
 • Prepoznavanje prirode sadržaja koji će biti na web stranici
 • Pisanje programskog koda da zadovolji potrebe klijenata
 • Testiranje web stranice kako bi se osiguralo sve teče glatko i ne postoje tehnički problemi
 • Postavljanje web stranice na server i uzimajući ga registrovano sa različitim tražilice
Tipična radnih sati za dizajner rasponu od 30 do 40 sati nedeljno u zavisnosti koliko je velika projekta je i kako u blizini rok.
Web dizajneri mogu očekivati ​​godišnji plaću od oko 18.000 £ 40.000 £ i za više iskusnih, kvalificiranih dizajnera čak i više.
Mnogo obuke vrši in-house u kombinaciji sa kurseva izvan organizacije. Većina poslodavaca tražiti kandidate sa diplomama u relevantnim subjektima ili onih koji su izgradili portfolio radnog iskustva.

Imate li što je potrebno da postane web dizajner / programer? Zašto ne referencija svoje vještine protiv naše kontrolnu listu i vidjeti da li ste spremni za izazov:
 • Imate maštovit um i kreativne, vizualni ideje
 • Vi ste vješt programer ili grafički dizajner
 • Možete jednostavno naučiti nove stvari i pokazuju agilnost u vašem tehnikama dizajna
 • Ti si veliki komunikator i dobro raditi s drugima i u timu
 • Ti si računalo štreber koji voli biti u skladu s napretkom tehnologije i računala.
 • Ako otkucava neke ili sve od ovih kutija, pogledajte kako se može napredovati dalje u vašem web dizajn karijeru provjerom neke od naših kurseva tu i što ono kvalifikacija za obuku Dragon ponudu.

  Šta web stranice dizajnera treninga podrazumijeva?

  Kao web dizajner, od vas će se očekuje da će postati stručnjaci rukovanje website jezicima kao što su HTML, CSS, JavaScript, Jquery, HTML5, CSS3, PHP i SQL. Osim toga važno je li se upoznate sa raznim softver kao što je Adobe Dreamweaver, Adobe Photoshop, MySQL i WordPress, jer to često plete u proces dizajna.

  Je li ovaj trening za mene?

  Ako znate da želite da postanete web dizajner, Trening Dragon opremio studenata s dobro zaobljenim znanja o tome kako prevazići poteškoće koje često susreću dizajneri web stranice.Nakon što ste uspješno naučiti kako da se bave pitanjima, vaše samopouzdanje kao web dizajner će transformirati.
  Naš web dizajner program karijeru je pretežno za delegate koji imaju za cilj da rade na freelance web stranici projektima ili korak u profesionalnom svijetu kao website dizajner. Da bi se to postiglo, naši stručnjaci obučiti studente o tome kako uspješno korištenje softvera i tehnologija koja se koristi u samoj industriji. U web dizajn, prodajno mjesto je portfolio. Tako smo predstaviti studentima priliku da rade na live projekte koji će pomoći u izgradnji impresivnih portfolio pokazati potencijalnim poslodavcima. Osim toga, naši treneri poboljšati proces učenja čineći hands-on naravno i ubrizgavanje njihov trenutni iskustvo industrije u sadržaj kursa.

  Uz vašu završenom programu web dizajner karijeru ćete biti u mogućnosti da se prijave za posao sa povjerenje koje imate vještine i portfolio potrebne za dizajniranje web stranice i stvaranje moćne brand digitalnih identiteta.

  Što je trajanje kursa?

  Imate izbor da počne obuku Dragon stranice dizajnera, naravno kad god želite. Naš fleksibilan pristup učenja vam omogućava da kurseve tijekom tjedna, vikend ili u večernjim satima. To obično traje 3-4 mjeseci (puno radno vrijeme) do 10 mjeseci (part-time) da završi kurs na osnovu individualnih brzinu učenja.

  Kraj web dizajner, naravno:
  Pon - Pet 10:00-05:00
  Usisnici su svaki drugi mjesec.

  Part-time web dizajner, naravno:

  Mješavina za vikend (Sub ili Sun 10:00-05:00) i / ili navečer (dva puta tjedno 18:30-21:30)
  Usisnici su svaki drugi mjesec.

  Tko se predaje kurs?

  Vjerujemo da je najbolji način da postane web dizajner je naučiti direktno sa web dizajnera to je razlog zašto naše web dizajner naravno predaje industriji profesionalnih web dizajnera koji koriste svoje radno iskustvo da bi praktičnu obuku, praktičan i karijera orijentirana.

  Opet Treniraj za slobodne?

  Ako ste vi ili vaš trener smatra da bi trebalo da preuzmu kurs ili modula, neće biti bez dodatne naknade za vas da prisustvuje klase ponovo unutar vašeg programa izdvojila vremena.

  Koliko web dizajner kurseve košta?

  Ukupni troškovi kursa zavisi od kurseva ste izabrali. Međutim možete platiti u ratama s našim planom plaćanja bez dodanog optužbama. Ako se odlučite da plati sve odjednom prije nego što počne Naravno da imaju pravo na sniženoj stopi.

  Koja je razlika između kratkoročnih kurseva i programa u karijeri?

  Kratki kursevi koncentrirati na samo nastavne tehnologije i programa karijeru glavni cilj je da pomogne delegata početi karijeru. Na program karijeru te dobiti priliku da se stvori veći portfolio i rad na projektima koji se odnose industriji.

  Šta ću naučiti?

  Ova web dizajner program karijeru će vas odvesti od toga da početnik da prikazivanje napredne vještine web dizajn. Kurs obuhvata zgrade portfolio aspekt koji vam omogućava da pokažu svoje vještine u web dizajna i digitalnih dizajna. Naša industrija stručnjaci će vam dati savjete za karijeru jedan-na-jedan da ti na pravom putu za postizanje vaš idealan web dizajn posao. Naša web dizajner naravno uključuje sljedeće predmete:

  Obavezni predmeti:
 • Web Design
 • Grafički dizajn
 • Uvod u programiranje pomoću neto C # dot
 • /seo-course-training">SEO (Search Engine Optimizacija)
 • HTML-mail newsletter
 • Microsoft Technology Associate (MTA) Certification u Web Development Fundamentals
 • Microsoft Technology Associate (MTA) Certification u HTML5 za razvoj aplikacija Fundamentals
 • Za upis u web dizajner program obuke karijeru Zmajevo, molimo dogovoriti sastanak /contact/">contacting jedan od naših treninga konsultanata ovdje.